Et ole kirjautunut sisään (Kirjaudu sisään)
FI EN
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Tulevaisuudessa on suo, kuokka ja M05

Tradesoftilla on suuri ilo ja kunnia esitellä yhteistyössä Templar’s Gearin kanssa toteutetut M05-kuvioon verhotut taisteluvarusteet! Yhteistyön hedelmien on tarkoitus paikata suurin piirtein taistelijan torson mentävää koloa Suomen gearisfäärissä: ennen tätä saatavilla ei ole ollut kokonaista taisteluvarustussettiä kotimaisella kuviolla. Varusteet tulevat olemaan saatavilla ainoastaan Tradesoftilta.

Templar’s Gearin M05-tuotteet valmistetaan laserleikkausta hyödyntäen 500 denierin Foxdurasta, jolloin varusteiden paino on pystytty pudottamaan alas tinkimättä luotettavuudesta. Laserleikatut PALS-kujastot ovat myös äärimmäisen kestäviä, sillä niissä ei ole ompeleita, jotka ovat aina alttiita kulumalle ja repeytymiselle. Templarin taskuissa ja varusteissa on kiinnitetty erityistä huomiota laadunvalvontaan, sillä merkittävä osa yrityksen asiakkaista saattaa joutua tilanteisiin, joissa hyvinvointi on kiinni varusteista.

Kuvassa näkyvien taskujen ja CPC-suojaliivien lisäksi saataville tulee myös lisää taskuja, taisteluvöitä, valjaita ja juomarakkotaskuja.