Et ole kirjautunut sisään (Kirjaudu sisään)
FI EN
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Tradesoft rekrytoi

Isoon pilliin on vihelletty ja työpaikkaa olisi taas tarjolla! Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti myyjän hommia, mutta myös tuotekuvien ottamista. Meillä pääset osaksi tiimiä, jonka tehtävänä on yksinkertaisesti palvella Suomen parhaana airsoft-kauppana.

Haemme airsoftia harrastavaa miestä tai naista, joka on varustettu reippaalla asenteella ja aidolla kiinnostuksella harrastusta kohtaan. Asiakkaitamme ovat niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin harrastajat, ja hyvä asiakaspalvelu on meille ykkösasia. Edellytämme hakijalta lajille keskeisimpien asioiden sisäistämistä. Airsoft-harrastajatausta on ehdoton edellytys hakijalle.

Työtehtäviin kuuluu myyjän ja tuotekuvaajan hommia, mutta myös verkkokauppatilausten käsittelyä ja tuotekuvausten kirjoittamista. Vastaat siis ensiluokkaisen asiakaspalvelun lisäksi verkkokauppamme ulkoasusta omalla vastuualueellasi.

Työ sisältää niin itsenäistä työskentelyä kuin ryhmässä toimimista. Työtä tarjotaan kokoaikaisena. Palkka sopimuksen mukaan.

Esimerkkejä työtehtävistä:

  • Asiakaspalvelu liikkeessä ja etänä
  • Tilausten käsittely ja pakkaus
  • Tuotekuvien ottaminen ja muokkaus
  • Tuotekuvausten kirjoittaminen

Olethan:

  • Täysi-ikäinen
  • Aktiivinen softaaja ja kiinnostunut lajin kehityksestä
  • Reipas ja oma-aloitteinen sekä aina valmiina palvelemaan asiakasta

Plussaa ajokortista, valokuvaustaustasta ja aikaisemmasta asiakaspalvelutyöstä. Arvostamme myös kielitaitoa (erit. ruotsi) ja harrastuneisuutta airsoft-aseiden virittämiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse business@tradesoft.fi. Hakuaika päättyy 12.3.2018 tai kun paikka on täytetty.