Et ole kirjautunut sisään (Kirjaudu sisään)
FI EN
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Mint Airsoft kutsunnat

Mint Airsoftin tarkoitus on alusta lähtien ollut olla kehittyvä tuote, joka ei tyydy pysymään paikallaan vaan menee eteenpäin kuin tamperelainen ex-jääkiekkoilija.

Vuoden aikana saadun palautteen perusteella Mint Airsoft -kuulat eivät toimi ihan kaikissa aseissa. Tästä syystä pidämme kutsunnat kaikille, joilla on ollut ongelmia kuulien kanssa: lähettäkää aseenne meille testattavaksi, jotta voimme kehittää kuulia entistä paremmiksi! Tarkat ohjeet löydät muistiinpanosta!

Testit kestävät arviolta parisen viikkoa ja alkavat 27.8. Testien aikana aseilla ammutaan kontrolloiduissa olosuhteissa eri painoisia ja merkkisiä kuulia. Palkkioksi ihmisille, jotka lainaavat aseitaan testeihin, annetaan 50 euron arvoinen lahjakortti. Lisäksi heille, jotka ilmoittavat aseensa vapaaehtoiseksi kuluvan viikonlopun aikana ja joiden ase valitaan testeihin, annetaan vielä yllätyslahja. Testeissä ei ole kyse mistään rankasta kenttätestauksesta, mutta jos oikein huono tuuri käy korvaamme toki aiheutuneet vahingot.

Jos kiinnostuneita on valtavasti, pidätämme oikeuden valikoida ne aseet jotka otamme vastaan. Ilmoittautuneille joiden aseet valitaan testiin ilmoitetaan asiasta erikseen!

Auta meitä Obi-Wan Asiakas, olet ainoa toivomme!

Tästä kutsuntoihin!